Listové těsto rozválíme na velikost koláčové formy, propícháme a upečeme dozlatova. Po vychladnutí potřeme vrstvou nutely rozředěné pár lžícemi teplé smetany. Tvaroh smícháme s moučkovým cukrem a vyšlehanou šlehačku lehce vmícháme do tvarohu. Naneseme na nutelový krém. Pokryjeme kousky jahod a zalijeme červeným dortovým želé připraveným dle návodu. Místo vody uvedené v návodu můžete použít jahodovou nebo malinovou šťávu, já použila malinovou. Nakonec můžeme ozdobit šlehačkou.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort