Listové těsto rozválíme na velikost koláčové formy, propícháme a upečeme dozlatova. Po vychladnutí potřeme vrstvou nutely rozředěné pár lžícemi teplé smetany. Tvaroh smícháme s moučkovým cukrem a vyšlehanou šlehačku lehce vmícháme do tvarohu. Naneseme na nutelový krém. Pokryjeme kousky jahod a zalijeme červeným dortovým želé připraveným dle návodu. Místo vody uvedené v návodu můžete použít jahodovou nebo malinovou šťávu, já použila malinovou. Nakonec můžeme ozdobit šlehačkou.
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu