Listové těsto rozválíme na velikost koláčové formy, propícháme a upečeme dozlatova. Po vychladnutí potřeme vrstvou nutely rozředěné pár lžícemi teplé smetany. Tvaroh smícháme s moučkovým cukrem a vyšlehanou šlehačku lehce vmícháme do tvarohu. Naneseme na nutelový krém. Pokryjeme kousky jahod a zalijeme červeným dortovým želé připraveným dle návodu. Místo vody uvedené v návodu můžete použít jahodovou nebo malinovou šťávu, já použila malinovou. Nakonec můžeme ozdobit šlehačkou.
Z mandarinek slijeme šťávu a doplníme vodou na 3 dl. Z této tekutiny a přislušného množství prvního pudinkového prášku …
více o Pudinková mísa s mandarinkami
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík