Listové těsto rozválíme a pokrájíme na obdélníčky, dáme na plech. Těsto propícháme na několika místech vidličkou a upečeme dozlatova. Do smetany nebo mléka přidáme cukr a uvaříme pudink. Do ještě teplého pudinku přidáme máslo a po vychladnutí vyšleháme. Můžeme přidat i trochu rumu pro lepší chuť. Vyšlehaný pudink natřeme na upečené pláty, navrstvíme maliny a přiklopíme druhým plátem. Vrstvy ještě jednou opakujeme. Nakonec lehce pocukrujeme moučkovým cukrem. Ovoce můžeme obměnit.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, posypeme vegetou, promícháme a necháme odležet alespoň 1 hodinu. Potom orestujeme na…
více o Kuřecí maso v sýrové omáčce
Cukr, vejce vyšleháme, postupně přiléváme mléko a olej. Pak přidáme přesnídávku a nakonec mouku s práškem do pečiva.
…
více o Rychlé řezy z přesnídávky
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou