Listové těsto rozválíme a pokrájíme na obdélníčky, dáme na plech. Těsto propícháme na několika místech vidličkou a upečeme dozlatova. Do smetany nebo mléka přidáme cukr a uvaříme pudink. Do ještě teplého pudinku přidáme máslo a po vychladnutí vyšleháme. Můžeme přidat i trochu rumu pro lepší chuť. Vyšlehaný pudink natřeme na upečené pláty, navrstvíme maliny a přiklopíme druhým plátem. Vrstvy ještě jednou opakujeme. Nakonec lehce pocukrujeme moučkovým cukrem. Ovoce můžeme obměnit.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami