Listové těsto rozválíme a pokrájíme na obdélníčky, dáme na plech. Těsto propícháme na několika místech vidličkou a upečeme dozlatova. Do smetany nebo mléka přidáme cukr a uvaříme pudink. Do ještě teplého pudinku přidáme máslo a po vychladnutí vyšleháme. Můžeme přidat i trochu rumu pro lepší chuť. Vyšlehaný pudink natřeme na upečené pláty, navrstvíme maliny a přiklopíme druhým plátem. Vrstvy ještě jednou opakujeme. Nakonec lehce pocukrujeme moučkovým cukrem. Ovoce můžeme obměnit.
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák