Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá nejlépe). Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, popř. ji můžeme rozsekat společně s masem. Přimícháme máslo a majolku – množství záleží na chuti, jak kdo chce pomazánku hustou, kdo chce jemnější, může majolku nahradit bílým jogurtem. Vymíchanou pomazánku osolíme a okořeníme dle vlastní chuti (pepř, paprika, grilovací koření atd.).
Výborná je jak na tmavé, tak na bílé pečivo. Úplně nejradši ji máme na domácím chlebu.
Uvařenou rýži necháme vychladnout, promícháme s ovocem nakrájeným na kousky. Přidáme rozinky (nejlepší jsou spařené a…
více o Ovocný salát pro zimní večery
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze