![Květáková polévka s cizrnou Květáková polévka s cizrnou](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jj497LJM/h208w300t.jpg)
3.2
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší. Játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme… více o Domácí paštika
K přípravě budete potřebovat šnekový odšťavňovač. Umyjte cibuli, rajčata a vložte je do odšťavňovače. Smíchejte jednu… více o Domácí kečup
Bublanina patří mezi nejoblíbenější letní moučníky. Je rychlá, nadýchaná, chuťově vynikající.… Celý článek
Burgery už dávno nejsou jen záležitostí rychlého občerstvení! Stalo se z nich luxusní jídlo,… Celý článek
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Langoše možná nejsou to nejzdravější jídlo na světe, ale upřímně – kdo z nás jim dokáže odolat… Celý článek
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na… více o Sádlovníky z vepřového sádla
Špek rozkrájíme na kostičky a dáme škvařit. Na rozškvařený přidáme na kostičky pokrájené žemle, opečeme a necháme… více o Špekové knedlíky pro silné muže
Kuře omyjeme, rozčtvrtíme a položíme na plech politý trochou oleje. Kuře osolíme a posypeme grilovacím kořením z obou… více o Vávrovo pečené kuře s brambory
Polovinu očištěné řepy pokrájíme, zalijeme koflíkem převařené vody, přidáme kůrky a necháme v teple 3 dny předem kvasit… více o Barščik polský
V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme… více o Vynikající vídeňská čokoláda
1. Nejprve si všechny ingredience připravíme:brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, párek (nebo dle chuti jinou… více o Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme zmrazenou zeleninu (kdyby nebyla zmrazená, brzy by se rozvařila) a na kostičky… více o Zeleninová polévka
1. Do kastrolu dáme rajčatovou šťávu(i z konzervy) nebo protlak a zředíme vodou, popř. přidáme trochu kečupu. 2.… více o Rajská polévka Marie Woodhamsové
1. Cibuli osmažíme na oleji. 2. Přidáme tuňáka a osmahnem. 3. Přidáme pokrájená rajčata. 4. Podusíme. 5. Přidáme… více o Tuňákové špagety
Z teplého mléka cukru a droždí se udělá kvásek. Pak se přidají žloutky, olej, špetka soli a hladká mouka. Těsto se… více o Koláčky
Nejprve oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme, s trochou cukru, sníh. Ke žloutkům přidáme cukr, skořici a med,… více o Mňamózní perníková bábovka