Z bílku ušleháme sníh. Smícháme žloutek, mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a olej, pořádně promícháme. Nakonec zamícháme ušlehaný sníh.
Trochu těsta si odložíme do jiné misky a přimícháme trochu kakaa, abychom mohli udělat tmavé těsto na packy, uši a nos.
Naplníme do formy (cca do ½ až do ¾) a dáme péct na 200 °C. Teflonovou formu na Brumíky nevymazáváme, ani ničím nevysypáváme. Pečeme cca 5–10 minut, dokud nejsou hotoví.
Hnědé tlapky a nos uděláme tak, že do formy dáme na požadovaná místa nejdříve tmavé těsto a pak světlé (např. stříkačkou).
Po upečení a vyklopení naplníme rozpuštěnou čokoládou/nutellou/marmeládou nebo jinou náplní. Plnit můžeme opět stříkačkou.
Pozn: Pro tento recept platí, že 1 porce = 1 Brumík.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe…
více o Meruňková buchta s pudinkem
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky
Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s…
více o Sloppy Joes – zapečený sendvič