
2.67
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené… více o Gulášová polévka
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
Fazole namočíme předem na 3–5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou,… více o Gulášová polévka s bílými fazolemi
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce a jejich snad jedinou nevýhodou je to, že v čerstvém stavu nevydrží… Celý článek
Buď ji milujete, nebo nenávidíte. A pokud jste zastánci druhého „tábora“, je to velká škoda.… Celý článek
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.… více o jablecna buchta VI.
Máslo rozehřejeme, vmícháme krupici, necháme nabobtnat, přidáme cukr a tresť. Za tepla tvarujeme kuličky, které… více o Krupicové kuličky
Smícháme mouku, máslo smetanu a 50 g cukru a dáme na 30 minut do ledničky chladit. Potom těsto vyválíme a vykrajujeme… více o Smetanové kytičky
Vodu s olejem a solí přivedeme k varu, přisypeme mouku a za stálého míchání vaříme, až se hmota nelepí na vařečku, po… více o Větrníčky se slanou náplní
Ve vlažném mléce nechat rozpusti droždí, pak přidat vše ostatní a nechat 1/2 hodiny nakynout. Vyválet plát, nakrájet… více o Slané vánoční cukroví
Filé posypeme kořením na ryby a na panvi zprudka opečeme. Vložime do vymazaného pekačku. Filé zalejeme rozšlehanými… více o Filé zapečené s nivou
Suroviny na těsto rozmixujeme, nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Podle návodu připravíme vanilkový pudink, který… více o Pudinkový koláč s ovocem
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, ručně nebo v pekárně, a necháme nakynout. Cukr smícháme se skořicí a změklým… více o Estonský kringel
Nejprve opláchneme čínské zelí a rajčata. Čínské zelí pokrájíme na menší proužky, rajčata na kostičky. Přidáme… více o Salát s čínským zelím
Maso nakrájíme na kostičky a na lžíci másla je ze všech stran opečeme. Opečené kostičky masa vyjmeme a uložíme do tepla… více o Kuřecí ragú s houbami
Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do… více o "Kouřové" marinované vepřové