Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s rukolou nebo natrhanými lístky salátu a pokrájenými cherry rajčátky. Pita chléb ohřejte nasucho na pánvi s nepřilnavým povrchem, poklaďte připravenou směsí, stočte a podávejte s mátovým dipem. Ten připravíte následovně. Smetanu promíchejte s česnekem rozetřeným se solí a najemno promnutými lístky máty.
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.…
více o Kuřecí stehna se zeleninou
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky