Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s rukolou nebo natrhanými lístky salátu a pokrájenými cherry rajčátky. Pita chléb ohřejte nasucho na pánvi s nepřilnavým povrchem, poklaďte připravenou směsí, stočte a podávejte s mátovým dipem. Ten připravíte následovně. Smetanu promíchejte s česnekem rozetřeným se solí a najemno promnutými lístky máty.
Všechny suroviny umícháme, rozetřeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme. Upečený a vychladlý koláč…
více o Jednoduchý jablkový koláč
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme…
více o Zapečené brambory se šlehačkou