Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s rukolou nebo natrhanými lístky salátu a pokrájenými cherry rajčátky. Pita chléb ohřejte nasucho na pánvi s nepřilnavým povrchem, poklaďte připravenou směsí, stočte a podávejte s mátovým dipem. Ten připravíte následovně. Smetanu promíchejte s česnekem rozetřeným se solí a najemno promnutými lístky máty.
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy