Příprava těsta: Hladkou mouku vysypeme do misky, k ní pak přisypeme moučkový cukr a med s tukem. Zamícháme, pak nasypeme 3/4 sáčku jedlé sody, 1/2 sáčku koření medový perník a nakonec přidáme jedno vejce.
Všechny suroviny zpracujeme dohromady. Na noc necháme těsto odležet.
Rozválíme těsto a vykrájíme požadované tvary. Pečeme při 180 °C.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely