Rozděláme na plech, vymastíme plech, dáme kečup nebo nastrouháme sýr, až na sýr další ingredience.
Na jednu půlku se může dát anglická slanina na druhou třeba tuňáka a olivy. Je to jen na vás, co tam naházíte. Může tam být v podstatě cokoliv. :-)
//Nedoporučuji dávat úplně nahoru sýr hned, když se pizza dává do trouby. Já jsem to tak udělala a strašně mi ztvrdl, že se to nedalo jíst. Ale napodruhé jsem si na to dala pozor a sýr tam dala chvíli před vytáhnutím a pizza je výborná. :)//
Mléko musí být teplé! Pizza se peče na 250 °C - 10-15 minut.
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla