Rozděláme na plech, vymastíme plech, dáme kečup nebo nastrouháme sýr, až na sýr další ingredience.
Na jednu půlku se může dát anglická slanina na druhou třeba tuňáka a olivy. Je to jen na vás, co tam naházíte. Může tam být v podstatě cokoliv. :-)
//Nedoporučuji dávat úplně nahoru sýr hned, když se pizza dává do trouby. Já jsem to tak udělala a strašně mi ztvrdl, že se to nedalo jíst. Ale napodruhé jsem si na to dala pozor a sýr tam dala chvíli před vytáhnutím a pizza je výborná. :)//
Mléko musí být teplé! Pizza se peče na 250 °C - 10-15 minut.
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví