Rozděláme na plech, vymastíme plech, dáme kečup nebo nastrouháme sýr, až na sýr další ingredience.
Na jednu půlku se může dát anglická slanina na druhou třeba tuňáka a olivy. Je to jen na vás, co tam naházíte. Může tam být v podstatě cokoliv. :-)
//Nedoporučuji dávat úplně nahoru sýr hned, když se pizza dává do trouby. Já jsem to tak udělala a strašně mi ztvrdl, že se to nedalo jíst. Ale napodruhé jsem si na to dala pozor a sýr tam dala chvíli před vytáhnutím a pizza je výborná. :)//
Mléko musí být teplé! Pizza se peče na 250 °C - 10-15 minut.
Uděláme kvásek z cukru droždí a mléka. Jakmile vzejde (dělá se pěna), tak zaděláme vláčné těsto přidáním ostatních…
více o Borůvkový koláč mojí babičky
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a…
více o Vepřové ala špekáčky na pivu
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník