Rozděláme na plech, vymastíme plech, dáme kečup nebo nastrouháme sýr, až na sýr další ingredience.
Na jednu půlku se může dát anglická slanina na druhou třeba tuňáka a olivy. Je to jen na vás, co tam naházíte. Může tam být v podstatě cokoliv. :-)
//Nedoporučuji dávat úplně nahoru sýr hned, když se pizza dává do trouby. Já jsem to tak udělala a strašně mi ztvrdl, že se to nedalo jíst. Ale napodruhé jsem si na to dala pozor a sýr tam dala chvíli před vytáhnutím a pizza je výborná. :)//
Mléko musí být teplé! Pizza se peče na 250 °C - 10-15 minut.
Rohlíky podélně rozpůlíme a půlky pomažeme hořčicí - nešidíme. Opepříme a poklademe kolečky cibule. Na spodní půlku…
více o Párky v rohlíku trochu jinak
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou