Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako na smažení, rozkrájíme i okurek na kostičky pro snadnější mixování.)
Pokud připravujeme tatarák jako předkrm, stačí 60-80 g masa na osobu.
Topinky se připravují tradičně: Opečeme na oleji krajíce alespoň den starého chleba. Na malý talířek položíme několik oloupaných stroužků česneku na potření topinek.
Ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí mít stejnou teplotu). Následně přidáme…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete