Žloutky vyšleháme s cukrem ve vodní lázni do zhoustnutí. Směs zchladíme, přidáme kondenzovaná mléka a vanilkový cukr. Důkladně promícháme, přilijeme podle chuti rum a lehce zamícháme. Skladujeme v chladu.
Vše smícháme dohromady, nalijeme do lahve a užijeme si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za Pikao, nebo Tatra…
více o Vaječný likér snadno a rychle
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já…
více o Treska s rýží a zeleninou
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena