Žloutky vyšleháme s cukrem ve vodní lázni do zhoustnutí. Směs zchladíme, přidáme kondenzovaná mléka a vanilkový cukr. Důkladně promícháme, přilijeme podle chuti rum a lehce zamícháme. Skladujeme v chladu.
Vše smícháme dohromady, nalijeme do lahve a užijeme si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za Pikao, nebo Tatra…
více o Vaječný likér snadno a rychle
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort