Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu – máslo nastavené uvařeným pudinkem) a navrch rozmačkané nebo na půlky rozkrájené jahody, pak zase máčené piškoty a takhle pokračujeme. Končíme piškoty.
Dáme do lednice alespoň na 24 hodin a podáváme se šlehačkou. Na dno formy by bylo vhodné dát alobal nebo igelit, protože čokoláda přituhne k formě a jde to špatně podkrajovat.
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny, osolíme a opepříme, na pánvi zprudka opečeme…
více o Svíčková na smetaně pro dva
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle