Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu – máslo nastavené uvařeným pudinkem) a navrch rozmačkané nebo na půlky rozkrájené jahody, pak zase máčené piškoty a takhle pokračujeme. Končíme piškoty.
Dáme do lednice alespoň na 24 hodin a podáváme se šlehačkou. Na dno formy by bylo vhodné dát alobal nebo igelit, protože čokoláda přituhne k formě a jde to špatně podkrajovat.
Kuřecí prsíčka omejeme, osolíme, opepříme a dáme do většího pekáčku. Na to nakledeme nakrájený pórek na kolečka. Na…
více o Kuřecí maso s nivovou omáčkou
Vejce a cukr ušleháme do pěny, přidáme polohrubou mouku a upečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Připravíme si náplň…
více o Meruňkové řezy s pudinkem
Předem namočené kroupy dáme do vývaru, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, opepříme, a…
více o Polévka z uzeného masa II.