Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu – máslo nastavené uvařeným pudinkem) a navrch rozmačkané nebo na půlky rozkrájené jahody, pak zase máčené piškoty a takhle pokračujeme. Končíme piškoty.
Dáme do lednice alespoň na 24 hodin a podáváme se šlehačkou. Na dno formy by bylo vhodné dát alobal nebo igelit, protože čokoláda přituhne k formě a jde to špatně podkrajovat.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí…
více o Zapékaná špenátová miska
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je…
více o Kuřecí špalíčky na tymiánu