Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu – máslo nastavené uvařeným pudinkem) a navrch rozmačkané nebo na půlky rozkrájené jahody, pak zase máčené piškoty a takhle pokračujeme. Končíme piškoty.
Dáme do lednice alespoň na 24 hodin a podáváme se šlehačkou. Na dno formy by bylo vhodné dát alobal nebo igelit, protože čokoláda přituhne k formě a jde to špatně podkrajovat.
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Z uvedených surovin uděláme těsto na palačinky a necháme asi hodinu odpočinout, aby vločky nabobtnaly a změkly. Potom…
více o Palačinky zapečené se smetanou