dětské piškoty
máčené v likéru, kávě či rumu (pod šlehačku)
čokoláda
na posypání
kakao
Postup přípravy receptu
Z ingrediencí uděláme těsto, které vlijeme do dortové formy a v předehřáté troubě upečeme dorůžova nízký korpus.
Dle návodu na obalu si uvaříme pudink z 400 ml mléka, který necháme vychladit. Smícháme s tvarohem, osladíme dle chuti. Termix pak nandáme na vychladlý korpus. Na termix dáme ušlehanou smetanu a vložíme do chladničky proležet – zvláčnět korpus.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy