dětské piškoty
máčené v likéru, kávě či rumu (pod šlehačku)
čokoláda
na posypání
kakao
Postup přípravy receptu
Z ingrediencí uděláme těsto, které vlijeme do dortové formy a v předehřáté troubě upečeme dorůžova nízký korpus.
Dle návodu na obalu si uvaříme pudink z 400 ml mléka, který necháme vychladit. Smícháme s tvarohem, osladíme dle chuti. Termix pak nandáme na vychladlý korpus. Na termix dáme ušlehanou smetanu a vložíme do chladničky proležet – zvláčnět korpus.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké