dětské piškoty
máčené v likéru, kávě či rumu (pod šlehačku)
čokoláda
na posypání
kakao
Postup přípravy receptu
Z ingrediencí uděláme těsto, které vlijeme do dortové formy a v předehřáté troubě upečeme dorůžova nízký korpus.
Dle návodu na obalu si uvaříme pudink z 400 ml mléka, který necháme vychladit. Smícháme s tvarohem, osladíme dle chuti. Termix pak nandáme na vychladlý korpus. Na termix dáme ušlehanou smetanu a vložíme do chladničky proležet – zvláčnět korpus.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka