3.29
Všechny ingredience smícháme. Podáváme k čerstvé zelenině, grilovaným bramborám, rybě a všemu ostatnímu, co máme rádi. více o Výborný dresing
Ve vroucí osolené vodě uvařte nakrájenou zeleninu s kořením do poloměkka. Pak vlijte rajčatovou štávu, šlehačku a na… více o Vegetariánský boršč speciál
Nejprve si připravíme maso. Kuřecí si rozdělíme na větší kusy, vložíme do misky a přidáme olivový olej. Maso osolíme,… více o Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovo-bazalkovým dresingem
Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Nakonec… více o Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 papriky smetanu, poté do papriky vložíme feferonky, pak… více o Papriky plněné pikantní pastou
Bílky s cukrem ušleháme, přidáme kokos, mouku a všechno dobře promícháme. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme.… více o Kokosovo-kávové řezy
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Uděláme kvásek z vlažného mléka, cukru a droždí. Smícháme prosátou mouku se solí, přidáme kvásek a olej a postupně… více o Ananasová pizza
Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem. Vedle si smícháme utřený… více o Tostadas s tuňákem
mouku prosijte s cukrem a přidejte rozehřáté máslo s medem,žloutky,rum ,jedlou sodu,směs koření na perník a citronovou… více o Moje perníčky
Šunku pokrájíme na menší kousky, dáme do vyšší nádoby, přidáme změklé máslo, malinko smetany (mléka) a ponorným mixérem… více o Pěna šunková
Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše
Červenou řepu uvaříme ve slupce (asi tak, aby bylo možné píchnout do půlky vidličkou), po vychladnutí ji oloupeme a na… více o Barevné pomazánky – z červené řepy
Ve vývaru uvaříme brambory na kostičky nakrájené. Vývar můžeme použít v kostce (např. čirý vývar, nebo zeleninový vývar… více o Klasická česnečka
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy