Krémový dresink z podmáslí V misce smícháme všechny ingredience dohromady. Osolíme a opepříme. V ledničce vydrží dresink 3 dny. více o Krémový dresink z podmáslí
Brokolice s tvarohovým dresinkem Nejdříve si připravíme dresink z tvarohu, pomletých ořechových jader, smetany, několika kapek estragonového octa a… více o Brokolice s tvarohovým dresinkem
Salát „Viněgret“ Brambory ve slupce, řepu a mrkev uvaříme, poté oloupeme a nakrájíme na kostičky. Fazole uvaříme, zamícháme do řepy,… více o Salát „Viněgret“
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření Lahodný smrkový sirup užívali už naši předkové na řadu neduhů. Můžete ho pít nejen pro jeho… Celý článek
Odhalte konečně tajemství alobalu. Opravdu záleží na tom, jestli… Hliníkovou fólii neboli alobal používáme už víc než sto let a stal se samozřejmou a oblíbenou… Celý článek
Medvědí česnek: 5 způsobů, jak ho můžete uchovat i po sezoně Je vám líto, že medvědí česnek, který v dubnu natrháte, si užijete jen na jaře? Pokud vám v… Celý článek
Pampelišky nejsou dobré jen na med a sirup! Vyzkoušejte… Někdo je považuje za otravný plevel, někdo zase za úžasnou surovinu, která se dá výborně… Celý článek
Kuna-Pao Vše důkladně promícháme a necháme přes noc v ledničce uležet. Na teflonové wok pánvi vše dusíme 5 až 10 minut, až je… více o Kuna-Pao
Nepečený tvarohový dort s ovocem Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané… více o Nepečený tvarohový dort s ovocem
Ďábelské tousty Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez… více o Ďábelské tousty
Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou Magi, worchestr, jogurt, hořčice, pepř, paprika pálivou, koření na grilované kuře, tymián, majoránka - to je marináda.… více o Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou
Polévka zelná s klobásou Na kostičkách slaniny zesklovatíme cibuli a zasypeemee ji mletou sladkou paprikou.(Kdo může, přidá špetku pálivé.)… více o Polévka zelná s klobásou
Exkluzivní vanilkové rohlíčky Smícháme mouku, tuk, ořechy, moučkový cukr, žloutek, 1 balení vanilkového cukru, mléko a rum. Z těchto surovin… více o Exkluzivní vanilkové rohlíčky
Mazanec do domácí pekárny Ingredience smícháme do pečící nádoby a pečeme na program "Sweet", nebo na 1. Program základní. Rozinky a mandle je… více o Mazanec do domácí pekárny
Zadělávaná kapusta Na sádle zpěním nakrájenou cibuli, přidáme uzené maso, orestujeme, dále přidáme nakrájenou kapustu a na kostky… více o Zadělávaná kapusta
Červená fazolová pánev Omyté a osušené maso nakrájejte na kousky a promíchejte se solamylem. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte maso a… více o Červená fazolová pánev
Bramborový rychloguláš * oškrábané brambory nakrájíme na malé kousíčky * brambory dáme vařit (uvaříme si je v hrnci zvlášť) * na 1 lžíci… více o Bramborový rychloguláš
Skořicový koláč se švestkami Máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílků a cukru ušleháme… více o Skořicový koláč se švestkami
Buchty Eliska POSTUP PŘÍPRAVY Já zpracovávám v domácí pekárně - program těsto - suroviny vložím do pekárny v uvedeném pořadí.… více o Buchty Eliska