Dřevorubecký kastrůlek

3.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 0,5
      kg brambory
    • sůl
    • 8
      ks vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • pažitka
    • 250
      g anglická slanina
    • kmín
    • 250
      g žampiony

Postup přípravy receptu

  • Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem.
  • Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky orestujeme a smícháme se žampiony.
  • Ke směsi přidáme vařené brambory nakrájené na plátky, vše důkladně promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapečeme v troubě asi 30 minut.
  • Před podáváním posypeme jemně krájenou pažitkou.
  • Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.
Zařazení: Maso Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: