Udělejte drobenku a jeden hrnek drobenky si odeberte na posypání. Do zbytku klepněte 1–2 vajíčka, nasypte necelou půlku prášku do pečiva a pak trochu mléka tak, aby vzniklo těsto, které půjde dobře roztírat. Do těsta můžete samozřejmě podle chuti přidat koření, vanilku apod. Těsto rozetřete na vymazaný a vysypaný plech (nebo na pečicí papír), posypte ovocem nebo natřete náplní a nahoru rovnoměrně nasypte drobenku. Pečte asi na 180 stupňů, až budou ostrůvky těsta, které vylézají z drobenky pěkně dozlatova.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem