Z mouky, prášku do pečiva, cukrů, mléka (rumu) a změklého tuku si vytvoříme žmolenku. Odebereme z ní menší polovinu – na posypání. Do větší poloviny přidáme kakao a ještě promneme (stačí jen promíchat).
Tvaroh důkladně rozmícháme s mlékem, cukrem a pudinkem. Mléko rozmícháme s pudinky, kakaem, cukrem a uvaříme pudink. Pekáč s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem. Na dno rovnoměrně nasypeme větší část drobenky obarvené kakaem, na kterou rozetřeme tvarohovou náplň. Na tvaroh naneseme lžící horké pudinkové náplně a posypeme odebranou světlou drobenkou.
Koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova. Moučník krájíme vychladlý, můžeme ještě posypat moučkovým cukrem.
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině