Z mouky, prášku do pečiva, cukrů, mléka (rumu) a změklého tuku si vytvoříme žmolenku. Odebereme z ní menší polovinu – na posypání. Do větší poloviny přidáme kakao a ještě promneme (stačí jen promíchat).
Tvaroh důkladně rozmícháme s mlékem, cukrem a pudinkem. Mléko rozmícháme s pudinky, kakaem, cukrem a uvaříme pudink. Pekáč s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem. Na dno rovnoměrně nasypeme větší část drobenky obarvené kakaem, na kterou rozetřeme tvarohovou náplň. Na tvaroh naneseme lžící horké pudinkové náplně a posypeme odebranou světlou drobenkou.
Koláč vložíme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova. Moučník krájíme vychladlý, můžeme ještě posypat moučkovým cukrem.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené je oloupeme a nastrouháme na jemné nudličky. Přidáme k nim…
více o Bramborové lívanečky s jablky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany