Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme, dokud nezrůžoví a nezačne se drobit. Potom ho necháme vychladnout, osolíme, opepříme, přidáme vejce, rozmačkaný česnek a strouhankou zahustíme do takové hustoty, abychom mohli tvarovat malé knedlíčky. Výborné jsou v hovězím vývaru, kde je povaříme asi 6 minut.
Játra umeleme, přidáme česnek, vejce, koření a dohustíme strouhankou. Tvoříme knedlíčky, které zavaříme do vody. Hotové…
více o Játrové knedlíčky (do polévky)
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
Maso smíchejte s 100g libovolného sýra dle vaší chuti (zkusila jsem Nivu nahrubo nastrouhanou, bylo to velice dobré), 2…
více o Ruské placičky podle Moniky