3.6
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme. Zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme… více o Polévka z hlívy ústřičné
Hlívu zbavíme tuhých třeňů a nakrájíme na nudličky. Podusíme ji na sádle, osolíme a sejmeme z plamene asi na 5 minut.… více o Dršťková polévka z hlívy
Ať už preferujete lehká jídla, nebo máte rádi něco sytějšího, podzim je plný surovin, z nichž… Celý článek
Pohodový večer, vůně dýmu a šťavnatého masa ve vzduchu... Kdo by odolal kouzlu grilování?… Celý článek
Pokud jde o zdobení dortů, fantazie nejspíš nezná žádných mezí. Dalším důkazem je Lauren… Celý článek
Konečně na mnoha místech začínají růst houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší… Celý článek
Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout. … více o Jahodové řezy s pudinkovou náplní
Do mléka dáme trochu cukru, rozdrobíme droždí, zamícháme a necháme kynout. Vykynutý kvásek vylijeme do mouky, přidáme… více o Kravince
Kuřecí prsa vykostíme, naklepeme, osolíme a na každé položíme plátek šunky a uzeného sýra. Prsíčka zavineme a z obou… více o Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s vlnkami
Krkovičku naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme… více o Zapékané kotlety
Zelí s nadrobno nakrájenou cibulí dusíme mírně podlité vodou asi 20 minut. Brambory ve slupce uvaříme, ale slijeme… více o Brambory zapečené se zelím a mletým masem
Na oleji osmažíme kostky kuřecího masa do zlatova. Pak nasypeme do hrnce osmažené kostky a podle hustoty přidáme… více o Sýrová omáčka
Recept je z hrníčkové kuchařky, ale upravila jsem ho pro domácí pekárnu. Namočím rozinky. Do pekárny dám vlažné… více o Hrníčkový mazanec
Vajíčka uvaříme, vybereme žloutky a nastrouháme, přidáme zbylé ingredience do těsto s uděláme vláčné těsto.Necháme… více o Hnetynky
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Cuketu oloupat, nakrájet na kolečka cca 0,5cm a zbavit semen (pokud máte mladou, neni nutné ani loupat a semínka ještě… více o Cuketa s taveným sýrem
V oleji rozpusť máslo, přidej drobně nasekanou cibuli a trochu orestuj. Přidej na kostky nakrájené maso s oloupanou a… více o Bártovo ragú
Rajčata opereme. Na 2 minuty je nasypeme do vroucí vody a oloupeme slupky. Plody nakrájíme na kousky. Šťávu slijeme,… více o Pikantní kečup