Drůběží játra a srdce Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou. Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce
Rychlá drůbeží játra, jako smažená Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Zámecká drůbeží játra Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 0,5 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou). Oloupaná jablka nakrájíme na 1 cm… více o Zámecká drůbeží játra
4 tipy, jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý! Chřest se dá připravit na mnoho různých způsobů, které se od sebe liší především v dalších… Celý článek
Čarodějnice klepou na dveře, oslavte je s oblíbenými recepty z… Předvečer prvního máje je tradičně spojen s pálením čarodějnic. Konec tohoto jarního dne si už… Celý článek
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu… Sýrové pomazánky jsou sázka na jistotu – rychlé, chutné a dají se udělat na tisíc způsobů. Ale… Celý článek
10 rad, jak nakupovat chytře: Vychytejte slevy a nenechte se… Nákupy potravin občas bývají jako malý dobrodružný výlet – někdy se člověku podaří koupit něco… Celý článek
Pikantní kuřecí s nivou Na rozpáleném oleji do měkka osmažíme maso nakrájené na kousíčky. Opepříme, přidáme nastrouhanou nivu a roztavíme.… více o Pikantní kuřecí s nivou
Pečené pěry Vychladlé brambory oloupeme, nastrouháme a zaprášíme moukou. Ve vlažném mléce s cukrem necháme vzejít kvasnice, přidáme… více o Pečené pěry
Hovězí pečeně na pivu Maso protkneme klínky klobásy, dáme do mísy s petrželí a koprem, zalijeme pivem a přikryté necháme 5 hodin marinovat. … více o Hovězí pečeně na pivu
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky **Těsto:** Do mísy prosijeme mouku. V prostředku uděláme důlek, nalijeme trochu vlažného mléka, přisypeme cukr a… více o Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Vosí hnízda od babičky Z ingrediencí na těsto vyrobíme vláčné těsto, záleží na tom, kolik přidáme rumu - je lepší vláčnější těsto, hnízdečka… více o Vosí hnízda od babičky
Pangasius s bazalkovým pestem a… Rybí filety lehce zakápneme citronovou šťávou a osolíme. Dno zapékací mísy vymažeme máslem nebo olejem a poklademe… více o Pangasius s bazalkovým pestem a sýrovou krustou
Mozzarellová rulička ve slanině Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Cibuli taktéž oloupeme a nakrájíme na malá tenká kolečka. Paprikové lusky omyjeme a… více o Mozzarellová rulička ve slanině
Zapékané brambory s mletým masem Do pánve nalijeme olej ( málo oleje, maso pustí tuk při opékání), do rozehřáté pánve vložíme na jemno nasekanou cibuli… více o Zapékané brambory s mletým masem
Svíčková na smetaně pro kuchaře Svíčková na smetaně – 10 porcí Opláchnutý díl masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli… více o Svíčková na smetaně pro kuchaře
Dobré filé se zeleninou Oškrábané brambory nakrájíme na kolečka a dáme do vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Osolíme a opepříme. Pórek,… více o Dobré filé se zeleninou
Játrová paštika Srnčí hřbet vyložíme slaninou Obrané a na kostičky najkrájené kuře osmažíme na sádle. Osmažené kuře dáme bokem a na… více o Játrová paštika
Skořicoví šneci Listové těsto vyválíme na tloušťku kolem 2 mm. Vejce rozšleháme vidličkou a natřeme těsto z horní strany. Celou… více o Skořicoví šneci