Ingredience: Na těsto zaděláme a necháme kynout min. hodinu. Lžící namočenou v oleji vykrajujeme kousíčky těsta a klademe na vymaštěný plech (1dávka těsta = 1 plech)...a pečeme.
Na krém (šodó) přivedeme k varu mléko, vlijeme do něj ostatní smíchané ingredience na krém (kromě citr. šťávy) a za stále míchání dovedeme ke zhoustnutí - nevaříme! Hotové zakápneme citr. šťávou nebo rumem. (Máme nejraději s citr. šťávou, bez rumu)
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Česnek utřít se solí, přidat olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs), nechat vše cca 5 min. odležet.
Potom…
více o Grilovaný hermelín s česnekem