Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Pak přidáme zelí, lžíci octu, osolíme, okmínujeme, opepříme. Podlijeme jen malinko, aby se zelí nepřipalovalo. Pomalu dusíme a hlídáme, aby se nevydusila všechna voda. V případě potřeby podlijeme. Až je zelí poloměkké, přidáme k němu nastrouhané jablko a nastrouhané brambory. Dále dusíme, dokud zelí a brambory nezměknou a jablko se nerozvaří. Podle vlastního gusta dochutíme solí, cukrem a octem.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“