
3.33
Zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme, jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. Na pánvi necháme… více o Červené zelí na karamelu s jablky
Naporcujeme si kuře. Kosti a maso na hrudi můžeme použít na vývar. Když máme kuře naporcované, tak ho osolíme a dáme… více o Dušené kuřátko
Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte… více o "Červené" kuře
Zlatavá, křupavá a plná šťavnatého ovoce. To je galetka, rustikální koláč, který se právem… Celý článek
Přejedla se vám už krkovice nebo plátky kuřecího masa? Položte na rozpálený gril pro změnu… Celý článek
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme… více o Buchta s ovocem a tvarohem
Máslo s ostatními surovinami zpracujeme v pevné těsto, které necháme několik hodin v chladu. Před zpracováním ho nechte… více o Vanilkové nebe
Uvědomila jsem si, že dělám nádivku podle babičky a mámy, a že ji když pro mě je klasická, pro většinu je vlastně asi… více o Lehká nádivka (například do kuřete)
Připravíme kvásek (droždí, cukr, trochu vody, trošku mouky). Přikryjeme a necháme vykynout na teplém místě. Pak… více o Pizzové taštičky
Do misky dáme sýr, přidáme odkapanou kukuřici a česnek. Zamícháme, necháme chvíli odležet a můžeme přikusovat opečený… více o Sýr Cottage s kukuřicí a česnekem
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku… více o Výborná chlebíčková pomazánka
Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava. Mezitím než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném… více o Gnocchi s tuňákem
Necháme na másle osmahnout krátce lososa nakrájeného na kostičky. Zalejeme šlehačkou a nasypeme najemno nakrájenou… více o Těstoviny s lososem
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí… více o Pomazánka z uzené makrely
Na trošce oleje orestujeme na drobno nakrájené, osolené a opepřené maso, ke kterému přidáme hořčici, kterou též… více o Topinky se srbskou směsí
Nakrájíme celer na jeden tlustý plátek, posolíme špetkou soli a dáme zatím stranou. Dále dáme rajčatový protlak na… více o Chalupářská bašta
**Těstoviny:** uvaříme v osolené vodě dle návodu. **Omáčka:** na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso a nakrájené… více o Skvělé boloňské špagety