Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Pak přidáme zelí, lžíci octu, osolíme, okmínujeme, opepříme. Podlijeme jen malinko, aby se zelí nepřipalovalo. Pomalu dusíme a hlídáme, aby se nevydusila všechna voda. V případě potřeby podlijeme. Až je zelí poloměkké, přidáme k němu nastrouhané jablko a nastrouhané brambory. Dále dusíme, dokud zelí a brambory nezměknou a jablko se nerozvaří. Podle vlastního gusta dochutíme solí, cukrem a octem.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček