Vypracujeme těsto, které necháme asi 1 hodinu odstát v chladu. Plníme do vymazaných formiček (asi do 1/2) a pečeme v mírné troubě při 150 °C.
Při pečení je velmi důležitá teplota, protože rohlíčky se lehce spálí. Rohlíčky mají být bledé, při pečení se nafouknou a vevnitř jsou duté – tehdy jsou správně upečené.
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do…
více o Vdolky s povidly a šlehačkou
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě