![Bůčkový holandský řízek Bůčkový holandský řízek](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jMhvfrcY/h208w300t.jpg)
3.2
Mouku, prášek do pečiva, cukr a kakao dáme do mísy. Přidáme rozpuštěné máslo, vejce, mléko, rum a oloupaná, nastrouhaná… více o Jablkové řezy
Vše smícháme a dáme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova. Pro… více o Rychlé jablkové řezy
Tmavé těsto: Mouku smíchejte se solí, práškem do pečiva, prosátým kakaem a moučkovým cukrem. Přidejte na kostky… více o Dvoubarevné kuličkové řezy
Někdy sladká, jindy až pekelně pálivá. Paprika je zkrátka takovým chameleonem v kuchyni. A to… Celý článek
Když udeří úmorná vedra, člověk hledá, čím by se zchladil. Můžete skočit do bazénu, pustit na… Celý článek
Těstovinové saláty jsou v horkých letních dnech skvělou volbou pro každou příležitost – ať už… Celý článek
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je právě teď ten… Celý článek
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme… více o Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Nakrájíme menší kousky kuřecího masa a maso rozdělíme na dvě hromádky. Jednu část masa okořeníme grilovacím kořením a… více o Kuřecí kousky dvou barev
Tuňáka necháme okapat a dáme do misky, přidáme nakrájené krabí tyčinky a spolu rozmačkáme vidličkou. Přidáme najemno… více o Tuňákový sendvič
Heru, cukr, vodu + rum a kakao dáme do hrnce a vaříme asi 5 minut. Po vychladnutí přidáme vejce, vanilový cukr, mouku s… více o Výborný koláč s krémem
Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky… více o Andělská očka
Rajčata vložím na minutu do vařící vody a poté z nich sundám slupku. Pak rajčata dusím asi 15 minut, až se dokonale… více o Nudle s rajčaty – staročeské krajové jídlo
Olej, cukr a žloutky ušleháme, po chvilce přidáme rum a zamícháme. Přidáme mouku smíchanou s kakaem a pr.do pečiva,… více o Krtkův dort – domácí
Nejprve si namočíme čočku a necháme ji přes noc ve studené vodě, druhý den ji v té vodě uvaříme doměkka. Do hrnce dáme… více o Čočková polévka
1. Troubu předehřejte na 220 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, přidejte česnek a po chvíli i špenátové listy. Míchejte… více o Florentský koláč
Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Vejce rozklepneme, rozdělíme: do větší mísy dáme bílky do hrnku žloutky. Ke… více o Korpus na dort
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky
V misce smícháme ingredience na těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku nebo dortové… více o Napíchaná buchta