Dužinu dýně nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, rajčata na čtvrtky, celer nadrobno. Vše dáme do hrnce, zalijeme horkou vodou (400–500 ml), osolíme a vaříme cca 20 minut. Nakonec přidáme tymián nakrájený na jemno. Každou porci pokapeme olejem a posypeme parmazánem. Podáváme s nasucho opečenými plátky chleba.
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky a rozdělíme na kroužky.
V…
více o Gratinované brambory s cibulí
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem