Dužinu dýně nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, rajčata na čtvrtky, celer nadrobno. Vše dáme do hrnce, zalijeme horkou vodou (400–500 ml), osolíme a vaříme cca 20 minut. Nakonec přidáme tymián nakrájený na jemno. Každou porci pokapeme olejem a posypeme parmazánem. Podáváme s nasucho opečenými plátky chleba.
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák