Dužinu dýně nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, rajčata na čtvrtky, celer nadrobno. Vše dáme do hrnce, zalijeme horkou vodou (400–500 ml), osolíme a vaříme cca 20 minut. Nakonec přidáme tymián nakrájený na jemno. Každou porci pokapeme olejem a posypeme parmazánem. Podáváme s nasucho opečenými plátky chleba.
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
Smícháme přísady a vlijeme na vymazaný pekáč nebo plech. Tvaroh rozmícháme s vanilkovým cukrem a trochou mléka, dáme do…
více o Tvarohový mřížkový koláč
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát