Jemně nasekaný česnek, pokrájené feferonky a zelenou petrželku (je možné nahradit bazalkou) dáme za studena do pánve, na to rozložíme pokrájenou dýni, polijeme olivovým olejem, osolíme a začneme dusit za občasného míchání.
Je-li třeba, podlijeme trochou teplé vody. Dýně se má rozvařit a udělat hustší kašičku.
Mezitím si uvaříme těstoviny. Když jsou ještě hodně „al dente", scedíme je a dáme na pánev k dýni ještě na minutku za stálého míchání povařit.
Žloutky vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak zlehka zamícháme mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec…
více o Jablečné řezy piškotové
Vodu s olejem a solí přivedeme k varu, přisypeme mouku a za stálého míchání vaříme, až se hmota nelepí na vařečku, po…
více o Větrníčky se slanou náplní
Avokáda nakrájíme na kostky. Papriky rozkrojíme, očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Česnek utřeme a vmícháme do…
více o Avokádový salát s jogurtem