Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme nakrájenou mrkev, rajčata, papriky a brambory. Společně chvíli podusíme (cca 5 minut).
Poté vložíme celý rajský protlak, šálek rýže a zalijeme dvěma šálky vody. Dusíme 7 minut. Tento džuveč je dobrý i ohřívaný (ale i studený).
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
PIŠKOT: Nejprve si vymažeme a vysypeme plech na piškot. Oddělíme si žloutky od bílků. Do mísy se žloutky přidáme cukr a…
více o Piškot s meruňkami a želatinou