Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme nakrájenou mrkev, rajčata, papriky a brambory. Společně chvíli podusíme (cca 5 minut).
Poté vložíme celý rajský protlak, šálek rýže a zalijeme dvěma šálky vody. Dusíme 7 minut. Tento džuveč je dobrý i ohřívaný (ale i studený).
Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku,…
více o Brambory zapečené s česnekem
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Okurku, rajčátka, papriky, olivy nakrájíme na kostičky a přidáme jemně nasekanou cibulku a bazalku. Vše promícháme.
…
více o Osvěžující zeleninový salát