Tiramisu Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z… více o Tiramisu
Tiramisu Ve větší míse utřeme 4 žloutky s 6 lžícemi cukru a pomalu vmícháme mascarpone. Připravíme asi 6 porcí silné kávy, musí… více o Tiramisu
Tiramisu Šlehačku ušleháme se ztužovačem, vanilkovým cukrem, přidáme ricottu a promícháme. Do dortové formy naskládáme vrstvu… více o Tiramisu
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí… Konzervované sardinky jsou v poslední době velkým hitem. Možná je to proto, že nejsou jen… Celý článek
Víte, co je Marry Me Chicken? Připravte ho a můžete očekávat… Pokud by nějaké jídlo mělo být důkazem, že láska prochází žaludkem, pak je to zcela jistě… Celý článek
Mrkvový, red velvet, malinový nebo citronový. 5 receptů na… Dorty se většinou připravují na speciální příležitosti, ale klidně si ho můžete upéct místo… Celý článek
9 tipů, jak vařit a péct bez lepku: Vsaďte na kukuřičnou… Základní praktické tipy pro bezlepkové vaření by neměly zajímat jen celiaky nebo lidi, kteří z… Celý článek
Jablečno-pudinkové řezy Z uvedených přísad vypracujeme těsto, dáme do chladu odpočinout. Mezitím připravíme náplň. Jablka oloupeme, na robotu… více o Jablečno-pudinkové řezy
Sekaná podle Itala Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce,… více o Sekaná podle Itala
Malinové rizoto s vanilkou Mléko (či vodu připravený nápoj Oves milk) dáme vařit do hrnce se silným dnem a přidáme do něj vanilkový lusk. Za… více o Malinové rizoto s vanilkou
Slezský točený perník Všechny ingredience na těsto vypracujeme na vále. Necháme asi na 30 min. odpočinout v lednici. Pak vyválíme obdélník,… více o Slezský točený perník
Tatarská pomazánka na topinky Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty. více o Tatarská pomazánka na topinky
Bramborový prejt Brambory nastrouháme a na cibulce zpěníme spařenou umletou kapustu. Česnek prolisujeme. Vymazaný pekáč vysypaný… více o Bramborový prejt
Úplně obyčejný hrnkový chleba Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba… více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
Mazurská zelňačka Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme. Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín, na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě… více o Mazurská zelňačka
Pracinky Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto (v robotu to je fofr ), které necháme tak půl hodiny v chladu odpočinout.Potom… více o Pracinky
Čočka nakyselo – salát Cibuli oloupeme, drobně pokrájíme a na trošce olivového oleje osmažíme. Uzené maso pokrájíme na kostičky, přidáme k… více o Čočka nakyselo – salát
Bábovka s jablíčky a skořicí Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice a zašleháme + kakao Dále přidáme stídavě… více o Bábovka s jablíčky a skořicí
olejové řezy s kakaem Těsto: Mouku smíchanou s práškem do pečiva promícháme s cukrem a kakaem. přidáme olej a mléko, ve kterém jsme… více o olejové řezy s kakaem